İyilik Gönüllüleri Belediye Başkanımız Dr Fatma Çimen Tuğluyu Makamında Ziyaret Etti.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi güvencesi temelinde ülkemizin her yerinde, insanların birbirlerine karşılıksız yardım edebilmesi için kurulan İyilik gönüllüleri Belediye Başkanımız Dr Fatma Çimen Tuğluyu makamında ziyaret etti.

0 1

İyilik Gönüllüleri Belediye Başkanımız Dr Fatma Çimen Tuğluyu makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Çerve temizliği, Gıda yardımı, Sosyal ve diğer yardımlar ile ilgili yürütülen çalışmalar görüşüldü.

Başkan Tuğlu Mehmetçik Büyükkonuk Bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine destek olmak ve yaşamlarını iyileştirmek amacıyla Vakıflar İdaresinin ‘’ İyilik Gönüllüleri ‘’ projesine her türlü desteği bölgede yaşayan iyilik gönüllüleri ile sağlayacaklarını belirtti.

Bölgemizde yeni oluşturulacak İyilik gönüllüleri projesine kayıt yaptırmak isteyen kişiler başvurularını Mehmetcik Büyükkonuk Belediyesi web sitesinden https://mbbelediyesi.com/2023/11/25/iyilik-gonulluleri-basvuru-formu/ veya Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi Halkla İlişkiler birimine yapabilirler.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.