MEHMETÇİK İMAR PLANI – MİP DUYURU

MEHMETÇİK İMAR PLANI (MİP) TASARISI DANIŞMA TOPLANTISI ÇAĞRISI

55/1989 İmar Yasası uyarınca Belediyemiz ve Şehir Planlama Dairesi işbirliğiyle, Belediyemiz hudutları (Mehmetçik, Bafra, Kumyalı, Çayırova, Pamuklu, Balalan) içerisinde kalan alanın düzenli gelişmesini sağlamak, yaşayanlara sağlık, huzur, sosyal refah sağlayacak şekilde yaşanabilir bir çevre yaratmak amacı ile “Mehmetçik İmar Planı (MİP) Tasarısı” hazırlanmıştır.
Hazırlanan İmar Planı Tasarısını bilgilerinize sunmak ve siz değerli halkımızın görüş ve önerilerini almak için 15 Nisan 2021 Perşembe günü halka açık bir danışma toplantısı düzenlenecektir.
Yaşanan pandemi süreci nedeni ile danışma toplantısının gerekli sağlık önlemleri alınarak planlanabilmesi için, toplantıya katılmak isteyen vatandaşlarımızın en geç 7 Nisan 2021 Çarşamba günü sonuna kadar, https://mehmetcikbelediyesi.com/mehmetcik-imar-plani-sunumu-basvuru-formu/  linkteki formu doldurup müracaat etmeleri gerekmektedir.

Toplantı Tarihi: 15 Nisan 2021
Saat: 10:00 – 13:00