Tuğlu, Ankara’da “İzler Silinmeden” Sergisi Açılışına Katıldı

Tuğlu, Ankara’da “İzler Silinmeden” sergisi açılışına katıldı

Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu, TBB ve KTBB işbirliğinde düzenlenen “İzler Silinmeden” isimli fotoğraf sergisi açılış etkinliğine katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği ve Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenen “İzler Silinmeden” isimli fotoğraf sergisi açılış etkinliği Ankara’daki TBB hizmet binasında gerçekleştirildi.
Açılışa, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBB ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, KTBB ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye’den belediye başkanları katıldı.