Dr. Fatma Çimen Tuğlu “İş’te Kadınlar 3. Zirvesi”ne katıldı

Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu, GİKAD ve KAGİDER işbirliğinde düzenlenen “İş’te Kadınlar 3. Zirvesi”ne katıldı.

Dr. Fatma Çimen Tuğlu “İş’te Kadınlar 3. Zirvesi”ne katıldı

Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği’nin işbirliği, Türkiye Belediyeler Birliği desteği ile düzenlenen “İş’te Kadınlar 3. Zirvesi Geleceğe Yön Veriyor” Girne’de düzenlendi.
Zirveye, Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan toplam 24 Sivil Toplum Kuruluşu’nun başkanları ve üyeleri ile Dünya Kadın Girişimciler Birliği katıldı.

Zirvede, “Geleceğimiz Gençler”, “Bilim ve Teknolojinin Geleceği”, “İş Dünyasının Geleceği”, “Tarım ve Gıdanın Geleceği” konuları hakkında konuşmacılar görüşlerini sundu.