23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bölge okullarımızdan Mehmetçik İlkokulu, Kumyalı İlkokulu, Çayırova İlkokulu ve Konuklar İlkokulu öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu’ yu makamında ziyaret etti.
Başkanımızı ziyaret eden öğrenciler Belediye’nin mevcut çalışmalarıyla ilgili bilgi aldıktan sonra, belediye’ nin ileriki yıllarda yapmayı planladığı projeleriyle ilgili bilgi aldılar.
Daha sonra başkanlık koltuğuna oturan öğrenciler Mehmetçik bölgesinde yapılmasını istedikleri projeleri belediye başkanımıza aktardılar.
Gün dolayısı ile ziyarete gelen öğrencilere Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu hediye takdiminde bulundu.