Mehmetçik Büyükkonuk’ da 23 Nisan şöleni gerçekleştirildi.

Mehmetçik Büyükkonuk’ da 23 Nisan şöleni gerçekleştirildi. Olumsuz hava koşullarına rağmen gerçekleştirilen etkinlikte çocuklarımız doyasıya eğlendiler. Mehmetçik Kültür ve Dayanışma Derneği Halk Dansları ekibi, Kukla Şöleni gösterisi, Enver Ertaş ile Sihirli yarışmalar, komedi ve oyunlar oynayan çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.
Etkinlikte konuşma yapan Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu 23 Nisan tarihinin kendileri için çok önemli bir gün olduğunu, Mustafa Kemal Atatürk’ ün bugünü tüm çocuklara armağan ettiğini belirtti. Çocuklarımızın, öğrencilerimizin bu ülkenin geleceği olduğunu bu sebepten dolayı tüm çocukların kendileri için çok değerli olduğunu söyledi.
Çocuklarımızın en iyi ortamlarda çağdaş bir eğitim görmeleri için belediyeye bağlı tüm okullara belediyenin imkanları çerçevesinde destek verildiğini, bugün eksikliğini hissettiğimiz kapalı bir spor salonunun bölgemize kazandırılması için canla başla çalışacaklarını belirtti.
Comments (0)